EdTech Sweden

Konferensen EdTech Sweden hölls i Stockholm Waterfront för några dagar sedan. Jag var där och höll en keynote under rubriken ”The Big Picture”. Jag tillsammans med Denis Hurley (Director of Future Technologies på Pearson) pratade de första 50 minuterna på konferensen. Denis fokus var framtida teknologiers användning i utbildning, tex. virtual eller augumented reality. Min presentation Learning in the Networked Society eller på svenska, lärande i det uppkopplade samhället handlar om IKTs (Information och Kommunikations Teknologiers) generella inverkan på industrier och dess särskilda påverkan på utbildning och lärande. Presentationen hittar du på Slideshare. Mina intryck av konferensen som höll för andra gången i Stockholm var mycket bra! Den var välorganiserad med bra moderatorer, Ulf Skarin och Tommie Cau i de sessioner jag deltog i samt att det var bra kvalitet på talarna i programmet.

cvnatkixeaep5k6Jag (Ericsson), Helena Sjöberg (Microsoft), Marcus Wärn (Spotify) och och moderatorn Tommie Cau under panelen ”Innovation och digitalt i DNAt, organisationer måste tänka om”

Båda bilderna i denna bloggpost har jag lånat från Tommie Caus Twitter konto @TommieCau

Läs mer om framtidens lärande här >>>

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: