OCR World Championship 2018

För en vecka sedan var det OCR VM i Kelvedon Hatch ute på den engelska landsbygden norr om London. England bjöd på strålande fint höstväder. Kyliga morgnar, med dimma och solljus, lätt kyliga men soliga dagar och lågt stående eftermiddagssol. Perfekt tävlingsväder!

course mapIMG_8133

Vi kom till Brentwood och vårt hotell på torsdagseftermiddagen. Det första vi gjorde var att åka ut till tävlingsområdet och hämta våra race kit och spana in området.

Fredagen ägnades till att titta på 3K tävlingarna och titta på hindren. På lördagen var det dags för tävling. Jag startade 12:15 i gruppen 45-49 och 50+. Perfekta förhållande med strålande sol. Jag sprang in på en 21a plats i min ålderskategori med bandet i behåll (100 hinder klarade) på 2h 52min._DSC21123425281MEB_skullV1

På söndagen var det dags för teamtävlingar. Vi, The Happy Swedes startade i elitgruppen. Jag öppnade med 4k sprint och 14 hinder, Robin fortsatte med styrkedelen för att sedan växla med Henrik som körde den tekniska delen. Sedan avslutade vi med en gemensam fjärde etapp med fyra hinder att klara tillsammans. Vi slutade på en 71a plats utav 184 elitteam. Detta var tävlingshelgens höjdpunkt!

_DSC2346_DSC2545

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: