Fem roliga appar för barn (och vuxna)

I april skrev jag om bra appar för barn (du hittar den posten här >>). Somliga appar är roligare än andra, andra håller länge när man väl lärt sig hur de fungerar. I många fall får man mycket skoj för pengarna som den väldigt vackra och roliga Bumpy Road för endast 22 kronor. Sedan finns det givetvis mycket skräp som riktas mot barn också, men det är ämne för en egen post. Här kommer fem till bra appar för barn, testade av barn!

Bumpy Road 22 kr

Bumpy Road är en fantastiskt vacker historia om ett par som på ålderns höst ger sig ut i sin gamla bil för att leta minnen från ungdomen. Man skapar kullar i vägen med fingret för att hjälpa dem navigera förbi hinder och att samla minnen. Spelet är roligt, vackert och innovativt!

Pettsons Uppfinningar 15 kr

Spelet är roligt och klurigt helt i Sven Nordqvists anda! Man ska hjälpa Pettson att bygga uppfinningar som löser olika roliga uppgifter.

Lumi 15 krLumi är ett vacker litet ”ljus” med ljus och magnetism som sina krafter, men som inte gillar vatten. Spelet är vackert och stämningsfullt. När man väl kommer in i hur man styr Lumi (vilket är lite knepigt) blir det riktigt roligt!

Little Fox Music Box 22krFint illustrerad app där barnen kan sjunga med i välkända låtar som ”London Bridge” och ”Old MacDonald had a farm” Illustrationerna till sångarna är interaktiva och roliga att utforska.

Cake fun gratis

Vilket barn gillar inte att baka? I den här appen kan de välja form på tårtan, blanda ingredienserna och dekorera den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: